Blog FunkyTights.ro

Blogul magazinului online de ciorapi, dresuri, sosete, mansete si jambiere: www.funkytights.ro

E primavara! Fii funky!

Mai intai, primavara ne intra in suflete. Ne bucuram ca niste copii la primele raze de soare si cum temperatura se apropie de valori primavaratice, ne imbracam in vesminte colorate si inundam parcurile si strazile orasului. Facem bai de soare si mintea noastra deja planuieste vacanta de vara.

Weekendul acesta m-am bucurat si eu de soare la o teresa cu vedere la bulevard. Ore intregi am sorbit tacticos din cafeaua mea cu lapte si am admirat fetele cochete care au iesit sa se plimbe. Am numarat cateva zeci de doamne si domnisoare care au preferat sa se imbrace in fuste si rochii in detrimentul pantalonilor. Se simtea in aer atmosfera festiva, ca doar venise 1 Martie!

In ceea ce priveste dresurile, majoritatea le-a ales pe cele mate, inchise la culoare. Apoi, am vazut si cateva dresuri subtiri, de culoarea piciorului. Cateva tinere mi-au atras privirea purtand dresuri colorate, uni, in timp ce doar vreo doua – trei domnisoare s-au evidentiat cu niste dresuri funky, cu model: unele avea mici flori rosii, iar celelalte erau cu buline verzi si cu dungi multicolore. Le-am felicitat in sinea mea si mi-am zis: „Ce frumoase si deosebite sunt!”

La capitolul nou si original, am o propunere sa va fac. Ce ziceti de dresuri uni, grosime 50 den, pictate manual cu modele traditionale romanesti? Colectia Funky Tights din aceasta primavara cuprinde trei modele, lucrate cu migala si pricepere de prietena noastra, Laura, care a realizat si in trecut pentru site-ul nostru modelul Funky Flowers, primit cu entuziasm de doamne si domnisoare. Va invit, asadar, sa accesati site-ul www.funkytights.ro si sa va alegeti dresurile preferate. Dati-ne un feedback ca sa vedem ce va place si ce ati dori sa aducem / lansam pentru voi.

Si daca vreti sa castigati o pereche de colanti funky ca martisor, participati la concursul de pe pagina noastra de facebook, care ia sfarsit pe 9 martie. Pana atunci, va doresc o primavara funky!

Categorie ciorapi, colanti, dresuri

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*