0722.771.650
comenzi@funkytights.ro

Politica de confidentialitate


SC BRAND ID SRL foloseste doar datele cumparatorilor care s-au inregistrat pe site pentru efecturea unei comenzi online in informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Prin respectarea confidentialitatii datelor, acestea nu sunt transmisibile catre terti si nu se ofera la schimb.

In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Gecad ePayment, iar Funky Tights nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BRAND ID SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa de email contact@funkytights.ro sau prin posta, la sediul nostru.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de Funky Tights

Magazinul nostru online confera dreptul utilizatorului de a va modifica/edita datele de contact inregistrate sau de a va dezabona de la sericiul de newsletter. De asemenea, aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, fara a motiva decizia aleasa.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe FunkyTights.ro implica o parola.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Feedback

FunkyTights.ro ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii la adresa contact@funkytights.ro. Toate datele trimise de catre dumneavoastra in aceste scopuri vor fi folosite tinand cont de confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.