0722.771.650
comenzi@funkytights.ro

Intrebari frecvente


1. Cum imi aleg dresul / sosetele care mi se potrivesc?

Atunci cand cautati sa cumparati o pereche noua de dresuri sau colanti de pe site-ul nostru, la fiecare produs veti gasi o descriere a acestuia, a compozitiei acestuia, iar marimile disponibile sunt afisate in partea dreapta a pozei principale. Daca dvs considerati ca va incadrati in limitele marimii M, de exemplu, e bine totusi sa verificati tabelul de marimi dand click pe butonul info marimi, pentru ca in functie de producator, aceste marimi pot varia, astfel incat sa va incadrati de fapt la S sau la L. Fiti foarte atenta cum cititi acest tabel de info marimi, pentru ca odata produsul achizitionat, desfacut si probat, el nu mai poate fi inlocuit. Dresurile / colantii fac parte din categoria produselor de lenjerie intima, de aceea, din respect fata de toti clientii nostri, produsele vandute sunt originale, sigilate si noi.

Unele produse de pe site-ul nostru sunt marimea One Size, ceea ce inseamna ca se potrivesc mai multor constitutii si conformatii. Pentru a afla daca va vine un anumit produs One Size, cititi tabelul de info marimi.

Marimile pentru sosete sunt afisate pentru fiecare produs in parte. De obicei, marimile pentru femei sunt 35 – 38 sau 35 – 41 si vin tuturor celor care poarta marimi in acest interval: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41.


2. Ce fac daca ma razgandesc imediat dupa ce am facut comanda?


Daca ati apucat sa faceti comanda, dar v-ati razgandit imediat dupa aceea, nu e nicio problema! Sunati-ne sau trimiteti-ne un email ca sa ne spuneti ca anulati comanda.


3. Ce se intampla daca ma razgandesc cand primesc produsul?

Potrivit Ord. nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In acest caz, va rugam sa returnati produsul numai la aceasta adresa: Prelungirea Ghencea, nr 4, bl R4, sc B, etaj 10, ap 87, sector 6, Bucuresti – SC BRAND ID SRL. Taxele de returnare vor fi suportate de dvs.


4. Ce fac daca am primit un produs cu defecte de fabricatie?


Daca in momentul in care ati desigilat pachetul si v-ati uitat la produs observati defecte de fabricatie, va rugam sa ne trimiteti un email la contact@funkytights.ro, precizand ce este in neregula cu produsul. Atasati si cateva poze clare. Daca vom constata ca este, intr-adevar, un defect de productie, in decurs de 48 de ore, va vom raspunde si vom gasi impreuna o solutie de care sa fiti multumit(a): va putem inlocui produsul cu altul la fel, cu altul la acelasi pret sau de o valoare mai mare, sau va putem returna banii. Pentru mai multe detalii ale procesului de returnare in acest caz, va rugam sa cititi Politica de returnare a companiei nostre, afisata pe homepage.


5. Ce fac daca vreau sa-i cumpar prietenei mele un dres, dar nu ma pricep sa-i estimez corect marimea?

Daca doriti sa faceti cuiva un cadou, dar nu va pricepeti sa estimati corect marimea, aveti posibilitatea sa achizitionati de pe site-ul nostru un Voucher Cadou, de o anumita valoare. Va fi un cadou inspirat si apreciat, cu siguranta!

6. Cum sa intretin dresurile ca sa reziste mai mult timp?

Dresurile sunt produse fine, fragile. In functie de grosimea dresurilor, acestea pot fi mai mult sau mai putin rezistente. Cele mai putin rezistente sunt dresurile foarte subtiri, de 6 – 15 den, pe cand cele de 100 – 120 den sunt destul de rezistente, putand fi purtate mai multe sezoane. Pentru a va bucura de dresuri cat mai mult timp, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri esentiale: sa il imbracati corect, sa-l manipulati atent si sa-l spalati cu grija. Va recomandam sa cititi sectiunea Ingrijirea produselor de pe homepage, pentru a afla mai multe sfaturi utile despre intretinerea si utilizarea corecta a dresurilor.