0722.771.650
comenzi@funkytights.ro

Politica de returnare a companiei SC BRAND ID SRL:

SC BRAND ID SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele cumparate de la firma noastra daca va razganditi, insa numai daca produsul este sigilat si deci, nefolosit, in interval de 10 zile de la cumparare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (Ord. nr. 130/2000).

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.


Produsele vor fi returnate in ambalajul original, cu componentele sau accesoriile primite la cumparare. Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.

SC BRAND ID SRL nu isi asuma raspunderea si, ca atare, nu va despagubi cumparatorul in cazul in care:

a) Produsele au fost scoase din ambalajul original, probate, purtate sau folosite;
b) Produsele au etichete rupte sau ambalaje deteriorate;
c) Produsele prezinta modificari fizice, precum zgarieturi, rupturi, gauri etc cauzate de manipularea necorespunzatoare a produselor;
d) Produsele nu sunt conforme marimii cumparatorului. Pentru evitarea acestei probleme, studiati cu atentie tabelul de marimi ce se gaseste atasat descrierii fiecarui produs, pe site;
e) Produsele din realitate au culori ce difera un pic de cele de pe site. Aceste mici diferente apar in urma procesului de fabricatie.

Pentru evitarea acestor neplaceri, va rugam sa cititi cu atentie certificatul de calitate, care va ofera cateva sfaturi vizavi de intretinerea produselor pe care le comercializam. Acelasi lucru il gasiti si pe site-ul nostru, in sectiunea Ingrijirea produselor.


In cazul produselor care prezinta defecte din fabricatie, procedura este urmatoarea:

a) trimiteti un e-mail cu cateva poze clare, precum si o descriere amanuntita, pe adresa de e-mail contact@funkytights.ro.
b) in decurs de 48 de ore, va vom raspunde si vom gasi impreuna o solutie de care sa fiti multumit(a): va putem inlcui produsul cu altul la fel, cu altul la acelasi pret sau de o valoare mai mare, sau va putem returna banii.
c) odata stabilita modalitatea de rezolvare a situatiei, dvs ne retrimiteti produsul intact, in ambalajul original, impreuna cu factura de achizitie a produsului pe adresa de contact a magazinului nostru online, suportand costurile de returnare.
d) in cazul in care solicitati schimbarea produsului, atunci, daca acesta este pe stoc, va vom livra unul nou imediat ce il primim pe cel trimis de dvs, deci in interval de maximum 48 de ore, produsul va ajunge la dvs. In cazul in care produsul nu este pe stoc, va vom comunica timpul de asteptare.
e) in cazul in care ati solicitat restituirea banilor, rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ord. nr. 130/2000).