0722.771.650
comenzi@funkytights.ro

Termeni si conditii

Introducere

Prin vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.funkytights.ro, proprietate a SC BRAND ID SRL, va dati acordul pentru acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii, iar acestea vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Servicii

Produsele comercializate de magazinul online Funky Tights provin de la producatori oficiali din mai multe tari europene, corespunzand standardelor de calitate cele mai inalte. Produsele sunt originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori, sunt fabricate conform normelor europene de calitate si certificate de producatori. In momentul livrarii, produsele sunt insotite de factura fiscala si certificatul de calitate care va va ajuta sa intretineti produsele in mod corespunzator pentru a va furniza satisfactie maxima.

Magazinul online Funky Tights pune la dispozitia dvs o gama variata de produse, pe care le puteti comanda online, usor si rapid, prin completarea unui formular. Comenzile vor fi validate dupa confirmarea telefonica la numarul de telefon indicat de utilizator in formularul de comanda.

Dupa inregistrarea comenzii dvs, coletul va fi expediat in aceeasi zi daca ne contactati pana in ora 16 si in cel mult 24 de ore daca ne contactati dupa ora 16, selectand modalitatea de trimitere care va convine cel mai mult: curierat sau posta.

Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi trimise in prima zi lucratoare care urmeaza validarii comenzii. Comenzile primite in perioada in care angajatii Funky Tights sunt in concediu vor fi livrate in prima zi lucratoare care urmeaza validarii comenzii. Acest lucru va fi semnalat pe site, printr-un anunt sau banner.

Comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clientii care nu au ridicat coletele prin Posta Romana sau curier rapid vor fi automat anulate, dupa caz, se va efectua plata in avans la cerere.

Cumparatorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind pastrate pe server. Totodata, cumparatorul va avea acces la wishlist, instrument online prin care produsele dorite sunt salvate intr-o lista pe care o puteti analiza oricand sau trimite prietenilor pentru un afla ce cadou v-ar placea sa primiti. Si viceversa este valabila: daca doriti sa faceti un cadou unei persoanei dragi prin intermediul unui voucher de cumparaturi pe site-ul Funky Tights, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un e-mail la contact@funkytights.ro si va vom ajuta in cel mai scurt timp posibil. Orice solicitare din partea clientilor va fi procesata si / sau comunicata spre rezolvare celor abilitati in timpul cel mai scurt.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Costul transportului produselor de la SC BRAND ID SRL catre client si de la client catre SC BRAND ID SRL revine in responsabilitatea clientului.

Coletele / plicurile expediate de SC BRAND ID SRL sunt manipulate cu grija de angajatii nostri. Distrugerea produselor din vina reprezentantilor firmei de curierat sau posta nu este responsabilitatea noastra.

Ne rezervam dreptul de a nu servi clientii care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Toate preturile de pe acest site sunt exprimate in RON si contin TVA.