0722.771.650
comenzi@funkytights.ro

Voucher-ul cadou reprezinta cea mai buna modalitate de a face o surpriza total neasteptata, dar si originala prietenei dvs, care apreciaza produsele de moda ultra-feminine, prezente in colectii limitate. Am gandit aceste Vouchere Cadou astfel incat orice doamna, in functie de cat de innebunita este dupa dresuri si sosete funky, sa-si poata innoi garderoba cu produse colorate si trendy, numarandu-se printre putinele care poarta creatiile unor designeri de moda din cadrul unor firme de dresuri renumite din Europa.

In limita valorii voucher-ului, prietena dvs isi poate alege de pe site-ul FunkyTights.ro orice produse isi doreste, indiferent de categorie sau promotii (asta inseamna ca si produsele la reducere pot fi achizitionate cu acest voucher), iar taxele de transport pot fi incluse in aceasta suma.

Pentru a comanda un voucher cadou, iata ce trebuie sa faceti:

1. Adaugati-l in cos, la fel ca oricare alt produs cumparat de pe site;
2. Completati datele din formularul de comanda, mentionand in sectiunea „comentarii” cine este destinatarul acestui voucher (avem nevoie de adresa de email si nr de telefon);
3. Dupa inregistrarea comenzii, veti primi un email cu instructiunile de plata. Contravaloarea voucher-ului va fi depusa in contul firmei SC BRAND ID SRL, urmand ca dupa confirmarea viramentului, sa intrati in posesia codului unic al voucher-ului.
4. Codul unic al voucher-ului este transmis, in aceasta etapa, si persoanei careia doriti sa-i faci acest cadou, insotit de o felicitare. Aceasta contine toate informatiile necesare plasarii unei comenzi pe site-ul FunkyTights.ro, in baza codului unic. Daca doriti ca aceasta felicitare sa fie personalizata, scrieti-ne textul dvs in sectiunea „comentarii”.
5. Voucher-ul trebuie folosit in decurs a 30 de zile de la data primirii lui. Valoarea in lei neconsumata din suma totala a voucher-ului nu se returneaza si nu poate fi folosita ulterior, la alta comanda.

De ce sa optezi pentru un voucher cadou:

1. Pentru ca este mai mult decat un cadou: este si o mare surpriza! In plus, femeilor le place ca macar din cand in cand sa benefieze de un "card" pe care sa-l consume cum stiu ele mai bine.
2. Dresurile sunt produse de lenjerie intima. Daca nu cumparati din prima marimea potrivita, produsul nu poate fi inlocuit, fiind deja probat. Iar o surpriza care putea fi unica initial se transforma intr-o sesiune de consolare. E pacat sa dati niste bani pe un produs frumos, ambalat corespunzator, pe care ea sa si-l doreasca mult, dar care sa nu-i vina. Voucher-ul cadou ii da posibilitatea prietenei dvs sa isi aleaga corect ceea ce ii place si sa se bucure de produsele achizitionate mult timp.
3. Oricat de bine credeti ca o cunoasteti pe prietena dvs, ea isi va dori tot timpul mai mult, mai colorat, mai variat. Dati-i posibilitatea sa-si faca de cap!